Villkor
Anställningsform
Tillsvidare
Varaktighet
6 månader eller längre
Arbetstid
Heltid
Lönevillkor
Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag
2024-10-31
Publiceringsdatum
2024-09-13
Nu söker Jakobsdals Charkuteri och OnePartnerGroup dig som är intresserad av en kort grundläggande utbildning till livsmedelsarbetare mot charkproduktion med 100% förväntad anställningsgrad när utbildningen är avklarad.
Vad gör en livsmedelsarbetare?
Livsmedelsarbetare mot charkuteri har kunskap inom chark och delikatess. Charkuteristens arbete tar vid efter slaktaren och styckaren i livsmedelsproduktionen. I arbetet ingår att förbereda och salta olika köttvaror samt att tillverka charkuterivaror.
Många av arbetsmomenten såsom hackning, malning av råvaror, dosering samt oftast även vid kokning, rökning och ugnsbakning utförs idag maskinellt. Fortfarande är det dock många arbetsmoment som görs för hand, som till exempel att väga upp råvaror för hackning och malning samt att stoppa korv. Produkterna röks, kokas och kyls eller fryses innan de förpackas.
Charkuterister arbetar för det mesta dagtid och i arbetslag, där man roterar mellan olika arbetsuppgifter, som bland annat
stycka och mala kött
tillverka charkuterivaror
salta och koka
prismärka, portionera och förpacka
tillverka charkuterivaror
salta och koka
prismärka, portionera och förpacka
Information om upplägget
· Utbildningen är en arbetsmarknadsutbildning och levereras på heltid av Astar
· Utbildningen är platsförlagd på Jakobsdals Charkuteri
· Ansökan sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
· Utbildningens längd beräknas till 6 veckor och beräknas starta vecka 40
· Detta är ett samarbete med Arbetsförmedlingen och du måste vara arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen för att kunna ta del av utbildningen via Astar
· Anställningen hos OnePartnerGroup påbörjas när utbildningen är avslutad
Vem söker vi?
· Du har fyllt 18 år
· Du har förutsättningar för ett fysiskt arbete
· Du har god datorvana och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift
· Du är intresserad av att lära dig, håller tider och är ordningsam.
· Du har lätt för att samarbeta, har en positiv inställning och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.
· Har du tidigare erfarenhet från industri- eller livsmedelsarbete? Det ser vi som meriterande.